Bestel een cadeaubon! Zie onder aan deze pagina.

Algemeen
De trainingen zijn voor alle categorieën bestemd en worden uitgevoerd door gediplomeerde trainers uit de verschillende verenigingen die zijn aangesloten bij de Vrienden van De Adelaar en De Adelaar zelf. Soms zullen er meerdere trainers aanwezig zijn, of een assistent-trainer.De trainers zijn altijd herkenbaar aan hun kleding en ID-card.

Voor u gaat trainen
Voorafgaand aan de eerste training dient u ook een ID-card te laten maken door een van de medewerkers van De Adelaar. Dit dient u te laten doen, voor u het middenterrein kunt betreden. Er zijn meerdere soorten kaarten (zie tarieven)
Seizoenkaarten en 10 Trainingenkaarten zijn alleen mogelijk als u in het bezit bent van een basislidmaatschap KNWU of een wedstrijd licentie heeft.
Dagtrainingskaarten zijn wel mogelijk zonder basislidmaatschap of licentie, baanervaring is wel verplicht op de trainingsavonden op de opstapavond (meestal op vrijdag) is geen ervaring vereist.

ID-Card
Alle ID-cards zijn van foto voorzien en strikt persoonlijk. Het gebruik van de Card, anders dan door u zelf, kan tot onmiddellijke uitsluiting leiden van de oorspronkelijke eigenaar bij alle wedstrijden en evenementen.
Daar zal de hand aan worden gehouden, zonder aanziens des persoons.

Verlies ID-Card
De eerste maal krijgt u een hoesje met koord cadeau, als u het bent kwijt geraakt kunt u een nieuwe hoes krijgen voor 3,00 euro. Zoekraken van de ID-card kan gebeuren. Bij ons bent u altijd geregistreerd en u kunt een nieuwe ID-Card aanvragen bij verlies. De kosten van het opnieuw aanmaken bedragen 15,00 euro en kan slechts eenmaal per seizoen worden gedaan, daarna wordt uw Card geblokkeerd en moet u een volledig nieuwe kaart aanvragen.

Middenterrein
U dient de kaart bij betreden van het middenterrein zichtbaar te dragen. Zonder ID-card heeft niemand toegang tot het middenterrein. Dat geldt dus ook voor de begeleiders, juryleden en medewerkers, VIP’s, pers tijdens wedstrijden en/of trainingen.
Zonder ID-card kunt u worden verzocht het middenterrein onmiddellijk te verlaten. Renners in het bezit van een Tientrainingenkaart dienen hun kaart te laten knippen, voordat zij gaan trainen.

Trainingsmomenten:
Helaas kunnen wij niet altijd vooraf onze trainingsavonden plannen, op onze baankalender zorgen wij dat deze de hele dag door ons bijgewerkt zal worden. Op de kalender staat de tijd en vermeld welke trainingen er zullen plaatsvinden. Hou dus voor een actueel overzicht onze kalender in de gaten.

Betalingen
Betalingen van de trainingskaarten of deelname aan wedstrijden, waarbij inschrijfgeld verschuldigd is, kunnen per pin gedaan worden middels onze mobiele pinautomaat. Contactloos betalen is eveneens mogelijk.
Bij het maken van uw ID-Card kunt u direct het verschuldigde bedrag voldoen, incl. de fietshuur van die avond, als dat aan de orde is.

Fiets huren
Het is niet mogelijk de fiets langer dan 1 avond te huren (zie tarieven voor huurprijs). Wel kunt u verzoeken de fiets zolang mogelijk apart te houden. Om de fiets te kunnen huren krijgt u bij de administratie, nadat u de huur heeft voldaan, een card mee. Deze card geeft u af bij de fietsenbeheerder en hij zal u een fiets uitreiken. Na afloop van de training laat u de fiets achter op het middenterrein. Deze zullen door de medewerkers teruggebracht worden naar de stalling.
Kunnen en mogen de fietsen mee naar andere banen?
Nee, dat is niet toegestaan, tenzij het een initiatief is vanuit De Adelaar. Individuele fietsen mogen niet meegenomen worden.

Indruk van een dernytraining Klik hier

Bij de dernytrainingen en keirinwedstrijden kan worden gebruik gemaakt van een van onze drie elektrische derny’s.
Afbeeldingsresultaat voor derny baanwielrennen

Tevens is het mogelijk voor mensen met een beperking om te fietsen op de baan.

Met name voor visueel beperkte mensen zijn er mogelijkheden om bv. een tandem te huren.

Wij hebben daarvoor 2 ter beschikking.

Er trainen regelmatig mensen mee op de baan, ook op de dernytrainingen.

Voor inlichtingen kan men zich wenden tot:

baanwielrennen@adelaar.org
Afbeeldingsresultaat voor derny baan
Kan ik een eigen fiets stallen bij De Adelaar?
•    De stalling geschiedt op eigen risico.
•    De baancommissie van AR&TV De Adelaar kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging of vermissing van de fiets of onderdelen daar van.
•    De stallingsperiode is voor het hele baanseizoen van september t.m. april.
•    De fiets kan vanaf 45 minuten voor aanvang van het evenement afgehaald worden bij de stalling, diegene die de fiets afhaalt dient in het bezit te zijn van een geldige fiets ID kaart.
•    Deze kaart is o.a. voorzien van een nummer, deze correspondeert met het nummer op deze huurovereenkomst.
•    De fiets moet worden gehangen op de haak die ook voorzien is van hetzelfde nummer als van de ID- kaart en huurovereenkomst. Let hier dus goed op !!!
•    De fiets dient 15 minuten na afloop van het evenement terug gehangen te zijn, bij het later aanbieden kan het zijn dat de stalling gesloten is.
•    De fiets en reservewielen dienen voorzien te zijn van een ( staal ) kabel door de wielen en het frame, zij dienen een geheel te vormen. Er zit een uniek slot op , waarvan alleen de eigenaar een sleutel heeft.
•    Bij wisseling van eigenaar dient de administratie zowel door de eerste als de tweede eigenaar op de hoogte gesteld te worden. De fiets wordt pas afgegeven als de eerste eigenaar zich heeft gemeld.
•    De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van één baanseizoen.
•    De kosten van de overeenkomst zijn op de tarievenlijst te vinden.
•    De kosten bestaan uit administratie kosten, bijdrage aan de algemene overheadkosten, materiaalkosten en toezichtkosten.
•    Nadrukkelijk wordt aangegeven dat de ruimte van de stalling om niet ter beschikking wordt gesteld.
•    Restitutie van gelden vinden niet plaats.

Cadeaubon bestellen?
E-mail: Baanwielrennen@adelaar.org
25,00 euro voor een avond baanwielrennen all in.
Vermeld Naam en Adres
De penningmeester zendt u een factuur per mail.

X