Bisterbosch is een full service makelaarskantoor. Ons kantoor staat u graag bij, bij aankoop, verkoop, taxaties en hypotheek bemiddeling.

We zijn niet alleen fanatiek in de makelaardij, maar ook in de wielrenwereld. Makelaar Gerlof Haanraadts is actief op de alle vlakken van de fietssport en lid van het Adelaar Mastersteam. Onze officemanager Nadia Stappenbelt was meerdere jaren te vinden in het damespeloton.

Gezond sporten betekent voor mij een juiste balans in de training, afwisselende programma’s, aandacht voor het gehele lichaam, voldoende rust en heel veel plezier!

Heb je interesse in Bootcamp of Pilates, ik geef deze trainingen aan individuele sporters die het lekker vind om op hun eigen niveau (buiten) te sporten. Sportlessen op maat zijn trainingen aan groepen voor wie spierkracht en uithoudingsvermogen belangrijk zijn om te kunnen functioneren binnen hun beroep, op het werk of anderszins.

ElectroRent is ’s werelds grootste verhuurbedrijf voor meetapparatuur voor de electrotechniek en telecommunicie branch.  Met meer dan 16.000 verschillende meetinstrumenten zoals Oscilloscopes, Spectrum Analsyers, Signaal Generatoren, Telecom Testers, Glasvezel Las- en meetapparatuur en hoogspanningstesters worden jaarlijks duizende klanten over de hele Wereld bedient. ElectroRent heeft kantoren in Ameria, Azie, India en in nagenoeg alle West Europese landen.

MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen.

Vanuit ons logistiek centrum in Maassluis bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor al uw hygiëneproducten.

Dros schoonmaakdiensten is een Apeldoorns bedrijf met meer dan 400 medewerkers, waarvan ruim 35 specialistische medewerkers, en verzorgen schoonmaakdiensten bij meer dan 1.000 bedrijven in de gehele provincie Gelderland. Onze opdrachtgevers variëren in grootte waardoor onze organisatie bekend is met, en ingericht op, het verzorgen van schoonmaakwerkzaamheden op grote en kleine locaties.

Dros schoonmaakartikelen heeft al ruim 30 jaar ervaring in het gebruik en het leveren van professionele schoonmaakartikelen. De medewerkers van Dros schoonmaakartikelen hebben zeer veel gespecialiseerde kennis van de verschillende productlijnen. Hierdoor zijn ze in staat bij al onze schoonmaakartikelen een onafhankelijk en deskundig advies te geven. Dros schoonmaakartikelen hecht veel waarde aan flexibiliteit en het ontzorgen van haar klanten. Dat wordt gewaardeerd. Steeds meer bedrijven en particulieren weten DROS schoonmaakartikelen te vinden voor het kopen van schoonmaakartikelen.

Bij Dunique achterhalen we dát wat jij wilt communiceren, samen met jouw tone of voice en de identiteit van je bedrijf. Dat vertalen we in een oplossing die we volgens afspraak voor je uitvoeren. Dat kan op gebied van Marketing zijn, op Design gebied of in de vorm van een Website of Webshop. Daag ons uit!

Als uw organisatie behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van Financial Controlling, Business Controlling en/of Financieel Management dan bent u bij mij aan het juiste adres en ben ik u graag van dienst!

Door mijn brede werkervaring ben ik gelijk functioneel inzetbaar en kan ik op vele werkgebieden ondersteuning bieden.
Zie hiervoor op mijn website www.eriksfinancialconsultancy.nl de pagina “Wat kan ik voor u betekenen?”

SNP Adviseurs is al meer dan 50 jaar een begrip in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van u als ondernemer om het maximale uit uzelf en uw onderneming te halen.
Ons kantoor heeft veel aspecten van een groot accountantskantoor maar geeft u de flexibiliteit, tarieven, sfeer en persoonlijke aandacht van een kleine organisatie.

Skyliner Automatisering B.V. verzorgt uw complete automatiseringsvoorziening, WIFI- en internetverbindingen en VOIP telefonie-oplossing. Daarnaast maken we maatwerksoftware
Moderne en kwalitatief goede automatiseringsoplossingen door technisch goede en communicatief vaardige ICT-ers.
Skyliner, voor heldere ICT oplossingen!

X