Cádomotus is een toonaangevend wedstrijdmerk uit de schaatssport en onderscheidt zich met name in design en aerodynamica.
Cádomotus heeft een helm ontwikkeld die zowel goedgekeurd is voor de schaatssport als de fietssport, met een mooie aerodynamische belijning: de Omega, winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product!
Daarnaast biedt Cádomotus rugtassen waar vrijwel iedere schaatser bekend mee is. Sinds 2017 zie je deze ook steeds vaker in gebruik door wielrenners en mountainbikers. De tassen met speciale vakken voor je fietsschoenen en helm bieden een ongekend gebruiksgemak en draagcomfort.
Alle Adelaarleden kunnen met 15% korting artikelen van Cádomotus aanschaffen. Of het nu gaat om een aerohelm, een gewone fietshelm of zo’n geweldige rugtas, met de exclusieve kortingscode artvdeadelaar18 krijg je direct de 15% korting.
Aerohelmen worden met name steeds populairder bij het wielrennen. De Omega helm is een goed geventileerde helm die ook erg in trek is bij tijdritten vanwege het geïntegreerde vizier. Deze wordt simpel bevestigd met 3 sterke magneten en is in een handomdraai af te nemen en op de helm te plaatsen, waarbij de aerodynamische belijning behouden blijft. Naast ons eigen ACT rijden ook de Elite teams van NWVG-Fila met o.a. Kjeld Nuis en het Dutch Food Valley Cycling team met de Cadomotus aerohelm!
Adelaar mastersteam en een deel van de jeugd maken al gebruik van de rugtassen. Voor meer informatie zie de website.
X