Op zondag ochtend 8 mei organiseerd AR en TV de Adelaar in samenwerking met de Maartens foundation een toeristiche fietstocht vanuit het orderbos in Apeldoorn.

Deze tocht is voor iedereen, met of zonder handicap, toegankelijk en is te rijden via een GPX-route of via een uitgeprinte route-kaart.

Er zijn 4 verschillende afstanden:

Mocht je een meer stedelijke fietstocht willen rijden, dan zijn bijvoorbeeld de kunst-routes van de Zwerfspin in het centrum van Apeldoorn een leuke optie. https://www.zwerfspin.nl/kunstroutes

Na afloop van deze fietstocht is het mogelijk de Expositie van de MaartensFoundation in het centrum van Apeldoorn te bezoeken:

Unbounded Futures | Maartens Foundation

Unbounded Futures is de naam van de expositie die vanaf 6 mei te zien zal zijn in hartje centrum Apeldoorn, Hoofdstraat 97-99 . De titel slaat niet alleen op de prachtige werken van onder meer Edo maas, Erik Neimeijer, Monique Velzeboer en Christijn Groeneveld. Unbounded Futures toont vooral kansen en mogelijkheden: Hoe je door een nieuwe weg in te slaan, onbeperkte mogelijkheden creëert. Omdat een beperking nooit mag definiëren wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

X