februari, 2019

2019vrij22feb19:0021:00Opstapavond 22 februari19:00 - 21:00 Voorwaarts 55 Event Organized By: Baancommissie AR & TV De Adelaar Afdeling:Baan

more

Evenement details

De opstaptraining op vrijdagavondduurt van 19:00 – 21:00 uur en staat onder leiding van ervaren trainers. Tevensis er een EHBO’er aanwezig, maar we gaan ervan uit dat deze de hele avond nietste doen krijgt.

De minimum leeftijd om te mogen deelnemen bedraagt 14 jaar.

De basiskosten bedragen € 25,00 pe rpersoon (dagkaart, fietshuur, dagverzekering), te voldoen aan de kassa op de 1everdieping in het sportcafé van Omnisport.

Heeft u een cadeaubon, dan kunt u deze ook bij de kassa inleveren.

Mocht u een KNWU licentie of basislidmaatschap hebben, gelieve deze dan mee te nemen. Dan vervalt de dagverzekering à € 3,00.

Is de vereniging waarvan u eventueel lid bent lid van de Vrienden van de Adelaar Baan, dan krijgt u op zowel de dagkaart als de fietshuur nog eens € 2,00 korting.

Indien u gebruik maakt van wielrenschoenen of MTB-schoenen met plaatjes eronder, dient u uw eigen pedalen mee te nemen. Deze worden door een aanwezige mecaniciën gemonteerd.

Standaard zijn op de huurfietsenpedalen met toeclips gemonteerd. Hiervoor dient u sportschoenen te dragen.

Een helm en handschoentjes zijn te leen indien u hier niet zelf over beschikt.

Wij verzoeken u om minimaal 45minuten voor aanvang aanwezig te zijn in verband met de kassa afhandeling, opspelden van het rugnummer en het afstellen van de fiets door de mecaniciën,zodat de training op tijd kan beginnen.

De trainingsgroep bestaat uit maximaal 35 personen, welke wordt opgesplitst in 2 of 3 kleinere groepen, zodat de trainers voldoende aandacht kunnen geven aan iedereen.

U krijgt een stukje theorie uitleg over fiets en baan en vervolgens nemen de trainers u mee de baan op, u leert de nodige technieken en uiteindelijk fietst u wellicht volledig bovenin de baan.

U zit uiteraard niet 2 uur aaneengesloten op de fiets. Er zijn pauzes waarin u kunt drinken en bijkomen.

 

LET OP: met definitieve aanmelding van uzelf en eventuele familie/vrienden/collega’s/clubgenoten verklaart u (allen) akkoord te gaan met de volgende bepaling:

 

“Niet verschijnen zondertijdige afmelding”

  – Aangemelde deelnemersdienen zich bij verhindering van deelname aan de geboekte opstaptraininguiterlijk de voorafgaande dag om 18:00 uur schriftelijk af te melden ope-mailadres baancie@van-dorland.nl.

  – Indien men dit verzuimten zonder tijdige afmelding niet verschijnt, dan wordt het volledigedeelnamebedrag van € 25,00 onverminderd in rekening gebracht vanwegeinkomstenderving, welke niet tijdig kon worden ingevuld door de vrijgekomenplek in te vullen met een andere deelnemer.

 

Graag ontvang ik van u de volgendegegevens per deelnemer:

 

– Voorkeursdatum opstaptraining

– Naam

– Geboortedatum

– Straat / Postcode / Woonplaats

– Telefoonnummer deelnemer

– Telefoonnummer contact bijongeval

– E-mailadres

– Eerder op de baan gefietst? J/N

– Akkoord met bepaling “Niet verschijnen zonder tijdige afmelding” (zonder akkoord is deelname nietmogelijk)

Tijd

(Vrijdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Omnisport Apeldoorn

Voorwaarts 55

Organizer

Baancommissie AR & TV De Adelaarbaanwielrennen@adelaar.org

X