november, 2018

This is a repeating event

2018vrij02nov19:0021:00Opstapavonden voor individuele renners of kleine groepen19:00 - 21:00 Voorwaarts 55 Event Organized By: Baancommissie AR & TV De Adelaar Afdeling:Baan

more

Evenement details

De opstaptraining op vrijdagavondduurt van 19:00 – 21:00 uur en staat onder leiding van ervaren trainers. Tevens is er een EHBO’er aanwezig, maar we gaan ervan uit dat deze de hele avond niets te doen krijgt.

De minimum leeftijd om te mogen deelnemen bedraagt 14 jaar.

De basiskosten bedragen € 25,00 perpersoon (dagkaart, fietshuur, dagverzekering), te voldoen aan de kassa op de 1everdieping in het sportcafé van Omnisport.

Heeft u een cadeaubon, dan kunt udeze ook bij de kassa inleveren.

Mocht u een KNWU licentie ofbasislidmaatschap hebben, gelieve deze dan mee te nemen. Dan vervalt dedagverzekering à € 3,00.

Is de vereniging waarvan ueventueel lid bent lid van de Vrienden van de Adelaar Baan, dan krijgt u opzowel de dagkaart als de fietshuur nog eens € 2,00 korting.

Indien u gebruik maakt vanwielrenschoenen of MTB-schoenen met plaatjes eronder, dient u uw eigen pedalenmee te nemen. Deze worden door een aanwezige mecaniciën gemonteerd.

Standaard zijn op de huurfietsenpedalen met toeclips gemonteerd. Hiervoor dient u sportschoenen te dragen.

Een helm en handschoentjes zijn teleen indien u hier niet zelf over beschikt.

Wij verzoeken u om minimaal 45minuten voor aanvang aanwezig te zijn in verband met de kassa afhandeling,opspelden van het rugnummer en het afstellen van de fiets door de mecaniciën,zodat de training op tijd kan beginnen.

De trainingsgroep bestaat uitmaximaal 35 personen, welke wordt opgesplitst in 2 of 3 kleinere groepen, zodatde trainers voldoende aandacht kunnen geven aan iedereen.

U krijgt een stukje theorie uitlegover fiets en baan en vervolgens nemen de trainers u mee de baan op, u leert denodige technieken en uiteindelijk fietst u wellicht volledig bovenin de baan.

U zit uiteraard niet 2 uuraaneengesloten op de fiets. Er zijn pauzes waarin u kunt drinken en bijkomen.

LET OP: met definitieveaanmelding van uzelf en eventuele familie/vrienden/collega’s/clubgenotenverklaart u (allen) akkoord te gaan met de volgende bepaling:

 

“Niet verschijnen zondertijdige afmelding”

  – Aangemelde deelnemersdienen zich bij verhindering van deelname aan de geboekte opstaptraininguiterlijk de voorafgaande dag om 18:00 uur schriftelijk af te melden ope-mailadres baancie@van-dorland.nl.

  – Indien men dit verzuimten zonder tijdige afmelding niet verschijnt, dan wordt het volledigedeelnamebedrag van € 25,00 onverminderd in rekening gebracht vanwegeinkomstenderving, welke niet tijdig kon worden ingevuld door de vrijgekomenplek in te vullen met een andere deelnemer.

Graag ontvang ik van u de volgendegegevens per deelnemer:

– Voorkeursdatum opstaptraining

– Naam

– Geboortedatum

– Straat / Postcode / Woonplaats

– Telefoonnummer deelnemer

– Telefoonnummer contact bijongeval

– E-mailadres

– Eerder op de baan gefietst? J/N

– Akkoord met bepaling “Nietverschijnen zonder tijdige afmelding” (zonder akkoord is deelname nietmogelijk)

Ik hoop u hiermee van voldoende informatie voorzien tehebben.

Met vriendelijke groet,

Fred van Dorland
Coördinator Opstaptrainingen

A.R. & T.V. De Adelaar

Tijd

(Vrijdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Omnisport Apeldoorn

Voorwaarts 55

Organizer

Baancommissie AR & TV De Adelaarbaanwielrennen@adelaar.org

X